Full beskrivelse
Vis full beskrivelse
Historien om Vandoren Cane
Det er mange viktige faktorer å vurdere når du dyrker stokk, de spesifikke egenskapene, inkludert klimaet, solen, vinden, jord som gir liv til stokken.
Det krever ikke mindre enn fire år med omsorg og oppmerksomhet for å bringe stokk til et punkt hvor den kan bære det prestisjetunge navnet Vandoren. I det første året når stokken sin endelige størrelse og diameter. På slutten av det andre året, etter å ha fått kropp og styrke, er den klar for høsting.
Stokken er skånsomt kuttet med saks designet for å unngå sprengning av fibre, når saften står helt stille. Den blir deretter strippet, kuttet i 6 fotpinner og satt ut i solen for å skape den gylne fargen. Stokken pakkes og sendes til Vandoren beskyttede og ventilerte lager for å tørke i ytterligere to år før produksjonen starter.
Når stokken er klar for produksjon, gjøres det første snittet, og produserer de groveste formene som forberedelse til transformasjon til siv. Disse grove formene er skråstilt til en nøyaktighet i størrelsesorden 1/100 mm, på grunnlag av en modell laget av Bernard Van Doren.
Hver stokk har sin egen karakter, som styrken til sivet bestemmes med. Ingen stokk kan være identisk på grunn av naturen til dette naturlige produktet. Etter siste inspeksjon stemples sivet med sin styrke, får Vandoren -logoen og legges i et beskyttende deksel. Nå er sivet klare for musikere.
Spesifikasjoner
- Instrument for: Fagott
- Instrumentsystem: fransk (buffé)
- Opprinnelsesland: Frankrike
- Høyde: 7,5 cm
- Dybde: 2,3 cm
- Vekt: 3g
Vennligst merk: Dette røret er for en fagott i fransk (buffet) stil, sjekk her for Heckel-stilversjonen av dette røret.